Welkom bij de Christelijke Gereformeerde Kerk Nijkerk 'De Kandelaar'

Kerkdienst online Collecten overmaken

Hartelijk welkom op onze website!

Op deze website leest u meer over wie wij zijn, de activiteiten van onze kerk en de kerkdiensten.
Via de menubalk aan de bovenkant vindt u snel het onderwerp van uw keuze.
Lees verder...

Zendingsavond vrijdag 11 maart

D.V. vrijdagavond 11 maart zal er een zendingsavond worden gehouden in de Kandelaar. Op deze avond zal Jacob Voorwinden spreken over zijn roeping naar Mongolië. Om 19.15 is er een inloop met koffie en thee. Het programma begint om 19.30 en zal rond 21.00 uur afgelopen zijn. Iedereen van harte welkom!

Lees verder

Heeft u al ontdekt wie licht kan geven in uw wereld?

Jezus kwam als zoon van God naar deze aarde. Hij kwam om schuld en zonde te vergeven. Om een Verlosser te zijn. Zodat Hij als een licht kan gaan schijnen in uw leven. Wilt u meer ontdekken over het licht van de wereld? Wij willen u er meer over vertellen!

Lees verder

Kerstavond in de Kandelaar – online

Vrijdag 24 december Aanvang: 19:30

Lees verder

Iedereen weer welkom in de diensten!

De kerkenraad heeft besloten om per 27 februari de coronamaatregelen te laten vervallen. Dit betekent dat iedereen weer welkom is in de diensten.

Lees verder

Coen – kledinginzameling 6 november

Nadat in het voorjaar de kledinginzameling niet door kon gaan, zijn we dankbaar dat we de najaarskledinginzameling weer kunnen organiseren. Heeft u uw kleding al uitgezocht met de winter in het vooruitzicht? Is er nog iets bij voor de mensen in Roemenië? Op zaterdag 6 november kunt u ’s morgens tussen 9.00 en 11.30 uur […] Lees verder

Hervormingsavond woensdag 27 oktober

De Hervormingsavond wordt D.V. gehouden op woensdag 27 oktober in de Opstandingskerk, Hoefslag 132 en begint om 19.30 uur. De opening zal verzorgd worden door ds. J.H. Lammers en het referaat door ds. J.J.G. den Boer. Het thema van het referaat is ‘De waarde van het Woord – over Schriftgezag en Reformatie’. Enkele jongeren zullen de muzikale begeleiding en een muzikaal intermezzo verzorgen. De collecte […] Lees verder

Weer allemaal naar de kerk!

Met ingang van 25 september 2021 wordt de anderhalve-meter-maatregel afgeschaft. Dat betekent dat vanaf zondag 26 september iedereen weer welkom is in onze diensten en u dus niet meer hoeft te wachten tot u een uitnodiging krijgt.

Lees verder

Zalmactie voor Wycliffe Vertaalwerk

Met deze actie steunen we het Bijbelvertaalwerk, wat er overal ter wereld aan bijdraagt dat het Gods Woord meer en breder verkondigd kan worden.

Lees verder

Startweekend seizoen 2021-2022

Op D.V. 11 en 12 september zal er een openingsweekend gehouden worden voor het nieuwe seizoen. Op zaterdagmiddag is de hele gemeente welkom en worden er activiteiten georganiseerd voor de Rank en OpStap. In de avond speciaal voor de jeugd een minikamp met leuke activiteiten en overnachten op de boerderij. Programma: 14.15-14.45  inloop met koffie/thee/limo […] Lees verder

Openluchtdiensten

Afgelopen zondag 4 juli mochten we, ondanks de regen, een openluchtdienst houden. Ongeveer honderd mensen verzamelden zich in het weiland aan de Watergoorweg 91. Het was fijn om elkaar weer te ontmoeten! De volgende diensten zullen gehouden worden op D.V. zondag 11 en 18 juli om 16.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Lees verder

Kerkdiensten

zondag 29 januari 2023

09.30 ds. J.J.G. den Boer

16.30 ds. Wüllschleger


zondag 05 februari 2023

09.30 ds J.B. ten Hove ( Herv. Nijkerk)

16.30 ds. J.J.G.den Boer


zondag 12 februari 2023

09.30 uur ds. J.J.G. den Boer

16.30 uur ds. J.J.G.den Boer

 


Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world