Bijbelstudiegroep Philippos

Bijbelstudie Philippos – website

En de Geest zei tegen Filippus: Ga ernaartoe en voeg u bij deze wagen. En Filippus snelde ernaartoe, hoorde hem de profeet Jesaja lezen en zei: Begrijpt u ook wat u leest? Maar hij zei: Hoe zou ik 

dat kunnen, als niemand mij de weg wijst? En hij verzocht Filippus op de wagen te klimmen en bij hem te komen zitten (Hand. 8:29-31).

Vanuit onze belijdeniscatechisatie zijn wij twee jaar geleden doorgegaan als bijbelstudiegroep. Inmiddels is de groep aangevuld met aanhang of nieuwe leden. Eén keer in de twee weken komen wij op woensdag bij elkaar. Tijdens deze avonden bestuderen we samen de Bijbel; begrijp je wat je leest? Aan de hand van een uitlegboekje zoeken we de verdieping op en gaan we met elkaar in gesprek. Zo zoeken we in onze drukke levens toch de rust bij God en kijken we hoe we een inspiratiebron kunnen zijn voor de mensen om ons heen.

Na de Bijbelstudie is de borrel ook altijd vaste prik. Onder het genot van een biertje of wijntje praten we gezellig bij. Eens in de zoveel tijd plannen we ook altijd een heerlijke BBQ in. Op deze manier vullen wij met serieuze Bijbelstudies en daarnaast met de gezelligheid, het gemeente zijn in!

Zin om eens langs te komen? Wees welkom!

Namens de hele groep, Arjan, Willeke, Allard, Gerwin, Marco, Willemijn, Nathaniel, Elma, Daniëlle, Remco, Stefan en Rinske

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world