WORKSHOP “Maar ik vertrouw op U”, met Nieske Selles

Kom donderdagavond 21 april naar De Kandelaar voor een interactieve workshop “Maar ik vertrouw op U” die verzorgd wordt door Nieske Selles-ten Brinke. Iedereen is van harte welkom!

Nieske Selles is bij velen bekend door de boeken die zij geschreven heeft. Kijk ook eens op haar website: www.nieskeselles.nl.

Tijdens de workshop op donderdag 21 april is het boek van Nieske “Maar ik vertrouw op U” het uitgangspunt. “Maar” in de titel van het boek staat er niet voor niets. Nieske heeft het heel bewust letterlijk zo overgenomen vanuit Psalm 31, waar vers 15 begint met “Maar ik vertrouw op U”. “Maar” staat hier eigenlijk voor al die situaties in je leven waardoor het zo moeilijk kan zijn om te blijven vertrouwen. De grote zorgen om je kind, om jezelf of over de situatie in de wereld. De angst om je huwelijk, je baan of je gezondheid. De niet-maakbare wereld en het besef dat je geen controle meer hebt over wat er gebeurt: ze vormen allemaal samen die grote MAAR.
Want ondanks dat alles, ondanks het lijden, ondanks het verdriet of een totaal gevoel van controle verlies: Op U vertrouw ik!

Tijdens deze avond is er voldoende ruimte voor interactie en ontmoeting.
Opgeven kan door een mail te sturen naar: annekevansteenbergen@telfort.nl

De avond begint om 20.00 uur (inloop 19.45 met koffie en thee) en zal tot ongeveer 21.30 uur duren.
Het is handig om een kladblok, pen en een bijbel mee te nemen.

Iedereen is van harte welkom op deze workshop!

De workshop wordt georganiseerd door vrouwenvereniging Tot Opbouw.

 

 

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world